Klusservice Vinnie

Klusservice Vinnie is opgericht door Vinnie Baijens. De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan als voorman en chauffeur bij een verhuisbedrijf.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het monteren en demonteren van meubels, kasten etc. en het installeren van elektrische apparaten. Mijn interesse in kluswerkzaamheden is hierdoor nog meer gegroeid.

Uiteindelijk heb ik besloten om mijn hart te volgen en mijn eigen klusbedrijf te starten. Secuur en zorgvuldig werken staan bij mij hoog in het vaandel.

Ook het menselijke aspect wordt niet vergeten.

Door mijn ervaring als voorman kan ik u helpen uw wensen goed te bespreken en op papier te zetten. Ik denk met u mee en werk oplossingsgericht. Met vakkundigheid en enthousiasme werk ik uw klus netjes en naar tevredenheid af.  Niet geheel onbelangrijk: Na de opdracht laat ik uw woning altijd netjes opgeruimd achter.

Heeft u een klus? Ik kom graag – geheel vrijblijvend – bij u langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken.

Er is veel mogelijk. Ik ben flexibel, betrouwbaar en lever gedegen kwaliteit.

Om op te hoogte te blijven van nieuwe technieken en de kwaliteit te behouden, blijf ik Investeren in opleidingen. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van parate kennis en up-to-date technieken.

Wat uw wensen ook zijn, ik help u graag met de klussen in en rondom uw woning. Klussen groot en klein! Géén klus is te groot voor mij.